OVER VCA ZUID-HOLLAND

Cursussen en examens, gericht op vakkenis, veiligheid en arbeidskansen.
Opleidingscentrum VCA Zuid-Holland biedt diverse cursussen en examens aan die vandaag de dag noodzakelijk zijn op veel werkplekken. Van BHV tot VCA en van Heftruck tot een taalcursus “Nederlands in de bouw”, bij VCA Zuid-Holland kunt u terecht voor een vakopleiding op maat.

Op een ideale locatie in Den Haag, met eigen parkeerplaatsen en makkelijk te bereiken met het openbaar-vervoer, bieden wij volledig verzorgde bedrijfspakketten, instroomcursussen en losse examens gericht op veiligheid en vakkennis.

“Tegenwoordig moet je veel diploma’s hebben om aan het werk te kunnen. Door onze jarenlange ervaring in het onderwijs en kennis over dagelijkse praktijken weten we hoe we als VCA Zuid-Holland de beste cursussen kunnen aanbieden. Niet alleen kwaliteit, maar ook flexibiliteit en klantgerichtheid vinden we zeer belangrijk. Onze taak is om uw opleidingswensen te vervullen, snel en kwalitatief goed.”

Opleidingscentrum VCA Zuid-holland focust zich op cursussen en opleidingen gericht op veiligheid en mobiliteit. Veel cursussen worden met grote regelmaat aangeboden, zoals Hef- en reachtruck en VCA. Treft u een cursus niet direct aan in onze agenda, laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag!

Cursusaanbod

Opleidingscentrum VCA Zuid-Holland focust op cursussen en opleidingen gericht op veiligheid en mobiliteit. Veel cursussen worden met grote regelmaat aangeboden, zoals Hef- en reachtruck, VCA, Code95-nascholing en diverse Asbest-opleidingen. Treft u een cursus niet direct aan in onze agenda, laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag!

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Opleidingscentrum VCA Zuid-Holland of over de cursusmogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 070-359 94 32 of stuur ons een bericht via het Contactformulier.